Jednoduchý recept

Zapečený houskový knedlík

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5388

Ingredience

0,5 ks Knedlík kynutý
200 ml Mléko polotučné
1 ks Paprikové lusky čerstvé
2 ks Rajčata
150 g Salám jemný
150 g Sýr Eidam cihla 40%
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 660 kcal
Kilojoule 2 763kJ
7% Sacharidy 24 g
60% Tuky 45 g
39% Sodík 777 mg
74% Bílkoviny 41 g

Zapečený houskový knedlík postup přípravy receptu:

1

Do vymazaného pekáče dáme nakrájený houskový knedlík na plátky, na něj dáme nakrájený salám a nakrájenou papriku a rajčata na kousky.

2

Posypeme sýrem a zalijeme rozkvedlanými vejci a mlékem.

3

Můžeme opepřit.

4

Dáme zapéct do předehřáté trouby na 30 minut při 200 stupních.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept