Jednoduchý recept

Zeleninová zálivka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 53880

Ingredience

1 ks Feferony
1 ks Kapie
250 g Majonéza
2 ks Okurky nakládané
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř bílý
1 dl Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 486 kcal
Kilojoule 2 031kJ
2% Sacharidy 5 g
69% Tuky 52 g
123% Sodík 2 g
3% Bílkoviny 1 g

Zeleninová zálivka postup přípravy receptu:

1

Kyselé okurky spolu s nakládanou kapií a feferonkou nasekáme na drobno. Vložíme do misky, přilijeme majonézu, smetanu, důkladně dřevěnou vařečkou promícháme.

2

Salát podle vlastní chuti mletou paprikou, solí a pepřem dochutíme, ještě jednou zamícháme, odložíme do lednice dobře odležet.

Poznámka

Zeleninová zálivka je vhodná na přípravu těstovinových salátů. Zálivku použijeme dobře vychlazenou, nejlépe je použít ji až druhý den, aby byla dobře rozleželá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept