Zeleninový dip s medem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Zeleninový dip s medem
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 53919 |
Kategorie: | Omáčky |
Ingredience
1 špetka | Kardamom |
1 kávová lžička | Med včelí |
0,5 ks | Meloun cukrový |
1 ks | Okurka salátová |
2 polévková lžíce | Omáčka Teriyaki |
1 špetka | Pasta Sambal Oelek |
1 hrst | Ředkvička |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 399,1mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,2mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2g |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kardamom, Med včelí, Okurka salátová, Ředkvička mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Meloun cukrový, Omáčka Teriyaki, Pasta Sambal Oelek mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Zeleninový dip s medem postup přípravy receptu:
1 | Nejprve očistíme zeleninu, poté ředkvičky, meloun a okurku nakrájíme na kostičky. |
2 | Zeleninu smícháme s medem, omáčkou terijaki, kardamomem, nakonec přidáme sambal oelekem. |
3 | Před servírováním necháme vychladit. |
Poznámka
Servírujeme studené.