Jednoduchý recept

Zeleninový dip s medem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 53919

Ingredience

1 špetka Kardamom
1 kávová lžička Med včelí
0,5 ks Meloun cukrový
1 ks Okurka salátová
2 polévková lžíce Omáčka Teriyaki
1 špetka Pasta Sambal Oelek
1 hrst Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 124 kcal
Kilojoule 521kJ
8% Sacharidy 29 g
1% Tuky 1 g
21% Sodík 427 mg
6% Bílkoviny 4 g

Zeleninový dip s medem postup přípravy receptu:

1

Nejprve očistíme zeleninu, poté ředkvičky, meloun a okurku nakrájíme na kostičky.

2

Zeleninu smícháme s medem, omáčkou terijaki, kardamomem, nakonec přidáme sambal oelekem.

3

Před servírováním necháme vychladit.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept