Jednoduchý recept

Dip Bagna cauda

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 53921

Ingredience

60 g Máslo čerstvé
250 ml Olej olivový
6 ks Sardelové řezy
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

82% Kalorie 1,626 kcal
Kilojoule 6 803kJ
2% Sacharidy 5 g
216% Tuky 162 g
248% Sodík 5 g
72% Bílkoviny 40 g

Dip Bagna cauda postup přípravy receptu:

1

Nejprve očistíme a prolisujeme česnek, poté česnek společně se sardelemi protřeme.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo a směs česneku prohřejeme. Nakonec přilijeme olej a ještě teplé servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept