Jednoduchý recept

Pečené husí maso s cizrnou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 53953

Ingredience

100 g Cibulka jarní
300 g Cizrna konzervovaná
5 ml Hořčice
400 g Husí maso pečené
2 g Hřebíček
10 g Koriandr čerstvý
150 g Kukuřice cukrová nakládaná
80 ml Olej chilli
120 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
50 g Saturejka
200 g Výhonky Alfalfa - vojtěškové klíčky

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 657 kcal
Kilojoule 2 749kJ
10% Sacharidy 36 g
58% Tuky 43 g
12% Sodík 241 mg
45% Bílkoviny 25 g

Pečené husí maso s cizrnou postup přípravy receptu:

1

Cizrnu a kukuřici scedíme a necháme okapat, jarní cibulku nakrájíme na menší kusy.

2

Ve woku na chilli oleji opečeme krátce alfalfa klíčky, přihodíme ostatní zeleninu, cizrnu a za stálého míchání 5 minut smažíme. Přidáme listy saturejky, zalijeme pivem a necháme dalších 5 minut povařit. Vmícháme hořčici, sekaný koriandr a hřebíček, pečené husí maso nakrájíme na plátky a obložíme dušenou zeleninou se šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept