Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 53955

Ingredience

2 g Anýz mletý
10 g Koriandr čerstvý
10 ml Ocet rýžový
60 ml Olej arašídový (podzemnicový)
80 ml Omáčka sójová
200 g Paprika zelená
200 g Paprika červená
200 g Paprika žlutá
100 g Petržel - nať
200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
80 ml Víno rýžové čínské
2 g Zázvor mletý
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 047kJ
5% Sacharidy 19 g
21% Tuky 16 g
6% Sodík 116 mg
9% Bílkoviny 5 g

Paprika na sladkokyselo postup přípravy receptu:

1

Papriky očistíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky.

2

Ve woku rozehřejeme olej a zpěníme prolisovaný česnek, přidáme nakrájené papriky a 10 minut podusíme za občasného promíchání. Zalijeme rýžovým vínem a octem, sójovou omáčkou, přidáme konzervovaná rajčata, nasekanou petrželovou nať a ještě 10 minut povaříme. Dochutíme mletým anýzem, nasekaným koriandrem, strouhaným zázvorem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept