Jednoduchý recept

Bifteky z hovězí svíčkové

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53962

Ingredience

600 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 251kJ
0% Sacharidy 0 g
15% Tuky 12 g
14% Sodík 278 mg
59% Bílkoviny 33 g

Bifteky z hovězí svíčkové postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme pánev a vlijeme na ni olej, který rozpálíme.

2

Bifteky vložíme do pánve. Opékáme je zprudka z každé strany jednu minutu. Potom ztlumíme oheň a opékáme po obou stranách dvě minuty. Nakonec zalijeme bifteky máslem a dopékáme je ještě minutu na každé straně.

3

Když opečený biftek stiskneme dvěma prsty, měl by na povrchu pružit.

4

Hotové bifteky osolíme, opepříme a zabalíme do alobalu. Necháme je 2 minuty v alobalu odpočinout.

Poznámka

Podáváme s vhodnou přílohou, např. se smaženými bramborovými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept