Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 54055

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
60 g Cibule červená
800 g Kuřecí prsa
20 ml Olej olivový
20 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Pesto
100 g Rajčata
120 g Ricotta
1 ks Veka
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 539 kcal
Kilojoule 2 255kJ
7% Sacharidy 26 g
33% Tuky 25 g
12% Sodík 234 mg
87% Bílkoviny 49 g

Kuřecí prsa s ricottou postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a do každého uděláme zářez, aby vznikla kapsa. V misce promícháme lžíci pesta s ricottou.

2

Do zářezů v mase vložíme díl sýrové směsi a sepneme jehlou. Plněná prsa opepříme, naskládáme na rostlinným olejem vymazaný grilovací plech, masové kapsy potřeme olivovým olejem a grilujeme zhruba 16 minut, během grilování maso obrátíme.

3

Plátky veky potřeme zbývajícím pestem a vložíme pod gril. Grilujeme dozlatova.

4

Rajčata s cibulí a česnekem nakrájíme na kostičky, přidáme drobně nakrájenou bazalku.

5

Maso podáváme s rajčatovou směsí a grilovanou vekou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept