Recept

Krůtí maso s petrželkou a citronem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 54058

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
1 ks Citrony
600 g Krůtí prsa
60 g Máslo čerstvé
20 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
120 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 820kJ
1% Sacharidy 4 g
38% Tuky 29 g
19% Sodík 378 mg
60% Bílkoviny 34 g

Krůtí maso s petrželkou a citronem postup přípravy receptu:

1

Plátky krůtího masa naklepeme, osolíme a opepříme. Petrželovou nať nasekáme najemno.

2

Maso na másle s olejem osmažíme po obou stranách dozlatova. Poté maso přeložíme na mísu a držíme na teple. Do výpeku vlijeme vývar, citronovou šťávu a petrželovou nať. Provaříme, vložíme zpět maso a prohřejeme.

3

Maso podáváme s omáčkou a plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept