Recept

Treska na šalotce nakyselo

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 54096

Ingredience

1 g Bobkový list
2 ks Chilli paprička
10 g Cukr třtinový
500 g Filé z aljašské tresky
3 g Hořčice
2 g Hřebíček
1,5 dl Ocet rýžový
1,2 dl Olej arašídový (podzemnicový)
5 g Pepř černý mletý
20 g Solamyl
9 g Sůl
4 g Tymián sušený
250 ml Vývar zeleninový
3 g Zázvor mletý
500 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 581 kcal
Kilojoule 2 430kJ
12% Sacharidy 44 g
43% Tuky 33 g
80% Sodík 2 g
48% Bílkoviny 27 g

Treska na šalotce nakyselo postup přípravy receptu:

1

Šalotku nakrájíme na proužky a ve woku smažíme 6 minut v arašídovém oleji. Přidáme koření, ocet, sůl, cukr a zalijeme vývarem. Vaříme zakryté 10 minut.

2

Rybí maso osušíme, nakrájíme na proužky a obalíme ve škrobové moučce. Vložíme do cibulového základu a na mírném ohni povaříme 6 minut za občasného promíchání.

3

Podáváme v misce nebo hlubším talíři.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept