Recept

Grilované jehněčí s rýžovými nudlemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 54115

Ingredience

90 g Baby špenát
1 kávová lžička Cukr třtinový
30 ml Fazolová černá omáčka
500 g Jehněčí kýta
250 g Nudle rýžové
60 ml Olej arašídový (podzemnicový)
1 kávová lžička Olej sezamový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná
2 polévková lžíce Víno rýžové japonské - Mirin

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 663 kcal
Kilojoule 2 774kJ
16% Sacharidy 58 g
47% Tuky 35 g
20% Sodík 403 mg
46% Bílkoviny 26 g

Grilované jehněčí s rýžovými nudlemi postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na menší kousky. Špenát opláchneme a necháme okapat.

2

Nudle uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme. Smícháme dohromady 40 ml arašídového oleje, mirin, sezamový olej a cukr a směs nalijeme do uvařených nudlí. Omáčku z černých fazolí, 20 ml arašídového oleje a maso smícháme dohromady. Maso na grilovací pánvi ugrilujeme, cca 5 minut z každé strany, poté nakrájíme na tenké plátky, které společně se špenátem zamícháme do nudlí. Osolíme, opepříme. Servírujeme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept