Jednoduchý recept

Tmavá omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 54151

Ingredience

0,5 ks Cibule
500 ml Masový vývar
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 293 kcal
Kilojoule 1 226kJ
6% Sacharidy 21 g
28% Tuky 21 g
47% Sodík 932 mg
11% Bílkoviny 6 g

Tmavá omáčka postup přípravy receptu:

1

Nejdříve přepustíme máslo, poté do něj přimícháme mouku, kterou opražíme dohněda.

2

Cibuli nasekáme najemno a na oleji necháme zezlátnout, poté jí vmícháme do opražené mouky. Přilijeme vývar, ochutíme solí a pepřem, vaříme zakryté zhruba 30 minut.

Poznámka

Omáčku podáváme k vařenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept