Houby shimeji v zálivce - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 13 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Houby shimeji v zálivce
Celkový čas: | 13 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 8 minut |
Autor: | hrnek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 54282 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
200 g | Houba shimeji |
1 polévková lžíce | Olej slunečnicový |
60 ml | Omáčka Ponzo |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej slunečnicový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Houba shimeji mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Omáčka Ponzo nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Houby shimeji v zálivce postup přípravy receptu:
1 | Od hub oddělíme nožičky, upotřebíme jen kloboučky. |
2 | Houby osolíme, na pánvi rozpálíme olej a vložíme houby, smažíme asi 2 minuty z každé strany, dokud nejsou měkké. |
3 | Houby dáme do menší misky a přelijeme omáčkou ponzu. |
Poznámka
Servírujeme teplé.