Jednoduchý recept

Houby shimeji v zálivce

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 54282
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

200 g Houba shimeji
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
60 ml Omáčka Ponzo

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 20 kcal
Kilojoule 82kJ
1% Sacharidy 4 g
1% Tuky 1 g
17% Sodík 342 mg
3% Bílkoviny 2 g

Houby shimeji v zálivce postup přípravy receptu:

1

Od hub oddělíme nožičky, upotřebíme jen kloboučky.

2

Houby osolíme, na pánvi rozpálíme olej a vložíme houby, smažíme asi 2 minuty z každé strany, dokud nejsou měkké.

3

Houby dáme do menší misky a přelijeme omáčkou ponzu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept