Brambůrky osmažené vcelku

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
6775 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
750 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Vápník
98 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a oškrábeme malé brambory. Vložíme je do hrnce s vodou, vodu osolíme a brambory asi 10 minut předvaříme. Necháme je okapat na utěrce.
  • 2
    Ve fritovacím hrnci rozehřejeme olej na 180°C. Postupně v něm osmažíme všechny brambůrky asi 10 minut. Vyndáme je a necháme 10 minut okapat. Osolíme a servírujeme je.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.