Jednoduchý recept

Ucha-ruská rybí polévka

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 5433

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Celer - nať
1 ks Cibule
600 g Kapr obecný
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
2 ks Pórek
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 119kJ
7% Sacharidy 27 g
12% Tuky 9 g
11% Sodík 222 mg
39% Bílkoviny 22 g

Ucha-ruská rybí polévka postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté ryby vložíme do osolené vody, přidáme cibuli, mladé póry, očištěnou nakrájenou petržel, a celer a krátce povaříme.

2

Potom přidáme oloupaná rajčata, bobkový list, celý pepř a uvaříme do měkka. Nakonec přimícháme máslo a drobně nakrájenou petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept