Recept

Dresink s dijonskou hořčicí, česnekem a bazalkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 54340

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
2 kávová lžička Hořčice Dijonská
0,5 polévková lžíce Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl mořská
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 55 kcal
Kilojoule 229kJ
0% Sacharidy 1 g
7% Tuky 5 g
6% Sodík 119 mg
1% Bílkoviny 1 g

Dresink s dijonskou hořčicí, česnekem a bazalkou postup přípravy receptu:

1

Očištěný česnek (2 střední stroužky nebo 1 velký) a několik omytých lístků čersvé bazalky velmi drobně pokrájíme a dáme do mísy. Přidáme 2 lžičky dijonské hořčice, čerstvě pomletý černý pepř, mořskou sůl, 0.5 lžíce vinného octa a 3 lžíce oleje extra panenského. Vše důkladně vyšleháme ruční metličkou. Misku s dresinkem před upotřebením necháme "odpočinout" cca 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept