Jednoduchý recept

Bazalkový dresink

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 54351

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
1 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 špetka Pepř citronový
2 špetka Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 44 kcal
Kilojoule 184kJ
0% Sacharidy 0 g
7% Tuky 5 g
8% Sodík 153 mg
0% Bílkoviny 0 g

Bazalkový dresink postup přípravy receptu:

1

Omyté lístky bazalky osušíme a pokrájíme je nadrobno. Dáme je do mísy, přidáme k nim mořskou sůl, citronový pepř a 1 lžíci citronové šťávy. Promícháme a pomalu za stálého míchání metličkou budeme přilévat extra olivový olej.

Poznámka

Hotový bazalkový dresink použijeme k ochucení salátů i ryby. Toto množství stačí ochutit salát pro 4 osoby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept