Jednoduchý recept

Candát pečený na másle s bramborami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 54426

Ingredience

600 g Brambory vařené
500 g Candát obecný
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 527kJ
8% Sacharidy 30 g
28% Tuky 21 g
28% Sodík 555 mg
25% Bílkoviny 14 g

Candát pečený na másle s bramborami postup přípravy receptu:

1

Omyté porce candáta osušíme, osolíme, urovnáme na ohnivzdornou mísu, přelijeme máslem a upečeme. Před koncem pečení k rybě přidáme vařené brambory. Necháme je prohřát.

2

Podáváme v nádobě, ve které se candát pekl.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept