Jednoduchý recept

Studená rajčatová polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 5444

Ingredience

1 krajíc Chléb celozrnný pšenično-žitný
1 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Hřebíček
50 g Okurka salátová
2 ks Pepř černý celý
600 g Rajčata
1 polévková lžíce Solamyl
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 110 kcal
Kilojoule 460kJ
5% Sacharidy 19 g
4% Tuky 3 g
7% Sodík 147 mg
10% Bílkoviny 6 g

Studená rajčatová polévka postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme, nakrájíme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme hřebíček, celý pepř, namočený Solamyl a vaříme tak, aby se rajčata nerozvařila. Nakonec prolisujeme sítem a osladíme.

2

Podáváme se salátovými okurkami, s tvrdým sýrem a černým chlebem nakrájeným na kostičky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept