Jednoduchý recept

Tvarohové řezy s hroznovým vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5445

Ingredience

1 kávová lžička Citronová kůra
168,8 g Cukr krupice
1 polévková lžíce Cukr moučkový
500 g Hroznové víno
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
400 ml Mléko polotučné
67,5 g Mouka kukuřičná
255 g Mouka polohrubá
150 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Rum
250 g Tvaroh jemný
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 346kJ
13% Sacharidy 46 g
17% Tuky 12 g
0% Sodík 9 mg
15% Bílkoviny 8 g

Tvarohové řezy s hroznovým vínem postup přípravy receptu:

1

Hroznové víno opláchneme a necháme okapat.

2

Do mísy dáme tvaroh, máslo, vejce, cukr a citronovou kůru.

3

Vymícháme dohladka.

4

Přidáváme mouku, mléko, rum a prášek do pečiva.

5

Těsto vlijeme na vymazaný plech a poklademe kuličkami hroznů, větší kuličky rozpůlíme.

6

Pečeme při 180 stupních půl hodiny.

7

Po upečení posypeme moučkovým cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept