Jednoduchý recept

Celozrnný anýzový chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 54555
Kategorie: Přílohy

Ingredience

20 g Anýz celý
10 g Cukr krupice
10 g Droždí
20 g Máslo čerstvé
300 g Mouka chlebová
100 g Mouka pšeničná celozrnná
5 g Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 784kJ
22% Sacharidy 77 g
9% Tuky 7 g
29% Sodík 579 mg
24% Bílkoviny 13 g

Celozrnný anýzový chléb postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme sůl, cukr, mouku, rozdrobené droždí a promícháme. Zalijeme vodou a rozpuštěným máslem, promícháme a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a stupeň opečenosti kůrky a necháme péct. Pár minut před koncem posypeme anýzem a necháme dopéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept