Kebabčata

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
42 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí a vepřové maso opláchneme a jemně semeleme spolu s česnekem a polovinou dávky cibule. Mírně osolíme, opepříme, přidáme vejce a část strouhanky (druhou část použijeme při tvarování kebabčat). Směs dobře promícháme a rozdělíme na 40 stejných dílků.
  • 2
    Z dílků tvarujeme malé oválné karbanátky (4ks na 1 porci). V horkém oleji je po obou stranách opečeme dozlatova.
  • 3
    Při podávání kebabčata přeléváme zbylým výpekem a obkládáme je plátky rajčat a cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.