Rajčatový salát po italsku

15 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
111 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme, nakrájíme na plátky a vložíme do misky.
  • 2
    Přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, zakapeme olejem a přidáme oregano. Necháme asi 1 hodinu rozležet v chladničce.
  • 3
    Při podávání salát rozdělíme do misek a zdobíme lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 12. 9. 2015
Rajčatový salát po italsku
Tento salátek můžu doporučit, olej jsem použila olivový extra panenský a oregána jsem dala méně. Ale to si už každý dá podle své chuti. 🙂