Mořské plody s fenyklem a smetanou

32 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
29 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
5 g
Cukr
120 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenyklovou hlízu očistíme a nakrájíme na nudličky. Mořské plody nasypeme do pánve na rozpálený olej, přidáme fenykl a smažíme zvolna 20 minut do měkka. Přilijeme smetanu, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou provaříme, odstavíme.
  • 2
    Pokrm rozdělíme do misek, posypeme posekaným chmýřím fenyklu a teplý podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.