Jednoduchý recept

Mořské plody s fenyklem a smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 22 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 54850

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
750 g Fenykl sladký - hlíza
30 g Fenykl čerstvý
500 g Mořské plody mix
25 g Olej olivový
1 g Pepř černý mletý
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 367kJ
2% Sacharidy 7 g
33% Tuky 24 g
40% Sodík 800 mg
36% Bílkoviny 20 g

Mořské plody s fenyklem a smetanou postup přípravy receptu:

1

Fenyklovou hlízu očistíme a nakrájíme na nudličky. Mořské plody nasypeme do pánve na rozpálený olej, přidáme fenykl a smažíme zvolna 20 minut do měkka. Přilijeme smetanu, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou provaříme, odstavíme.

2

Pokrm rozdělíme do misek, posypeme posekaným chmýřím fenyklu a teplý podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept