Recept

Pilaf s hrozinkami a játry

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 54889
Kategorie: Rýže

Ingredience

90 g Cibulka jarní
90 g Hrozinky
500 g Játra kuřecí
30 g Máslo čerstvé
10 g Máta
15 ml Olej olivový
90 g Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
300 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
1 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,111 kcal
Kilojoule 4 648kJ
20% Sacharidy 71 g
242% Tuky 181 g
47% Sodík 940 mg
64% Bílkoviny 36 g

Pilaf s hrozinkami a játry postup přípravy receptu:

1

Játra omyjeme a pokrájíme na menší kusy. Cibulku opláchneme a pokrájíme na kolečka. Petrželku a mátu opláchneme a nasekáme najemno.

2

Olej rozpálíme a osmažíme na něm po dobu 5 minut játra. Přisypeme cibulku a smažíme další 2 minuty. Přimícháme rýži a vývar a přiklopené vaříme 15 minut. Poté vmícháme piniové oříšky, hrozinky, petrželku a mátu. Osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept