Recept

Pikantní vepřové maso s rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 54898

Ingredience

1 ks Bok čoj
120 g Cibulka jarní
30 ml Olej olivový
1 polévková lžíce Omáčka sladká chilli na kuře
1 polévková lžíce Omáčka sójová
30 ml Omáčka ústřicová
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
500 g Vepřová kýta
6 g Zázvor celý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 731 kcal
Kilojoule 3 058kJ
24% Sacharidy 87 g
36% Tuky 27 g
17% Sodík 344 mg
56% Bílkoviny 32 g

Pikantní vepřové maso s rýží postup přípravy receptu:

1

Ústřicovou omáčku smícháme s chilli omáčkou a sójovou omáčkou. Maso pokrájíme na menší kousky a naložíme do připravené marinády. Cibulku a bok čoj opláchneme a pokrájíme na malé kusy. Česnek a zázvor oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.

2

Rýži uvaříme ve vroucí vodě doměkka. Olej rozpálíme a osmažíme na něm naložené maso po dobu 4 minut, poté přidáme cibulku, bok čoj, česnek a zázvor. Smažíme další 2 minuty. Přisypeme rýži a smažíme další 2 minuty. Osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept