Recept

Losos s parmezánovou strouhankou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 54925

Ingredience

1 kávová lžička Citronová kůra
250 g Losos - filety
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
30 g Strouhanka
60 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 154 kcal
Kilojoule 644kJ
1% Sacharidy 5 g
8% Tuky 6 g
20% Sodík 393 mg
33% Bílkoviny 19 g

Losos s parmezánovou strouhankou postup přípravy receptu:

1

Sýr nastrouháme na jemném struhadle, petržel omyjeme a nasekáme na jemné kousky. Strouhanku smícháme s petrželkou a parmezánem, přidáme citronovou kůru, sůl a pepř.

2

Sýrovou strouhanku přitlačíme na filety, na stranu bez kůže, přendáme do zapékací mísy, pokapeme olejem a pečeme při 200 °C 15 minut.

Poznámka

Vhodnou přílohou je čerstvý hlávkový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept