Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 54933

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 špetka Cukr krupice
90 g Fenykl sladký - hlíza
250 g Mušle slávky
15 ml Olej olivový
800 ml Omáčka rajčatová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
800 g Treska aljašská
90 ml Víno bílé
130 ml Vývar zeleninový
3 stroužek Česnek
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 464kJ
5% Sacharidy 19 g
10% Tuky 8 g
79% Sodík 2 g
84% Bílkoviny 47 g

Rybí ragú s fenyklem postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a prolisujeme. Fenykl očistíme a pokrájíme na tenčí proužky. Rybí maso opláchneme, pokrájíme na kostky, slávky pečlivě vydrbeme a vypláchneme.

2

Olej rozpálíme, přidáme česnek, fenykl a smažíme 3 minuty. Poté přilijeme vývar, víno a vaříme do odpaření tekutiny. Vmícháme šafrán, bobkový list, cukr a rajčatovou omáčku, osolíme, opepříme. Omáčku přivedeme k varu, poté přidáme kousky ryby a povaříme 2 minuty. Přimícháme slávky, vaříme do změknutí masa a otevření mušlí. Mušle, které se neotevřely, z omáčky vyjmeme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Vhodnou přílohou jsou šťouchané brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept