Recept

Rybí karbanátky s karí pastou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 54942

Ingredience

80 g Cibulka jarní
2 ks Kafirové listy
3 polévková lžíce Kari pasta červená
10 g Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Kukuřičná krupice T 600
200 ml Olej olivový
15 ml Omáčka rybí
500 g Treska aljašská
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 588 kcal
Kilojoule 2 459kJ
1% Sacharidy 3 g
71% Tuky 53 g
20% Sodík 409 mg
44% Bílkoviny 25 g

Rybí karbanátky s karí pastou postup přípravy receptu:

1

Koriandr, papedu a cibulky omyjeme a nasekáme na jemné kousky. V mixéru rozmixujeme rybu, vejce, kari pastu, kukuřičnou moučku a rybí omáčku. Do vzniklé směsi vmícháme koriandr, cibulku a papedu. Vytvarujeme za směsi 12 karbanátků.

2

Připravené karbanátky osmažíme na rozpáleném oleji do zezlátnutí, cca 4 minuty.

Poznámka

Vhodnou přílohou je čerstvý salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept