Jednoduchý recept

Grilovaný platýs s pažitkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 54947

Ingredience

1 kávová lžička Citronová kůra
30 ml Citronová šťáva
90 g Máslo čerstvé
10 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
600 g Platýz - filety
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 275kJ
0% Sacharidy 1 g
27% Tuky 20 g
9% Sodík 180 mg
51% Bílkoviny 29 g

Grilovaný platýs s pažitkou postup přípravy receptu:

1

Máslo rozpustíme, přimícháme sekanou pažitku, citronovou šťávu a kůru, osolíme, opepříme. Zapékací mísu vyložíme alobalem, na něj položíme porce ryby a přelijeme máslem s pažitkou.

2

Maso grilujeme cca 5 minut z každé strany.

Poznámka

Servírujeme teplé. Vhodnou přílohou je čerstvý salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept