Recept

Karbanátky s červenou řepou a bramborovým salátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 55011

Ingredience

500 g Brambory
60 g Cibule
120 g Cibulka jarní
15 ml Citronová šťáva
2 kávová lžička Hořčice
90 ml Majonéza
60 ml Mléko polotučné
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
500 g Vepřové maso mleté
2 l Voda pitná
450 g Červená řepa sterilovaná

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 792 kcal
Kilojoule 3 313kJ
13% Sacharidy 45 g
73% Tuky 55 g
31% Sodík 613 mg
56% Bílkoviny 31 g

Karbanátky s červenou řepou a bramborovým salátem postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Cibuli a cibulku očistíme, rozkrájíme na malé kousky. Maso smícháme s vejci, cibulí, moukou a mlékem, osolíme a opepříme. Ze masové směsi vytvarujeme 8 karbanátků.

2

Brambory uvaříme v osolené vodě, poté slijeme, smícháme s majonézou, cibulkou, hořčicí a citronovou šťávou. Olej s máslem rozpálíme na pánvi, osmažíme na něm do zlatova karbanátky, které poté servírujeme s bramborovým salátem a oblohou z červené řepy.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept