Jednoduchý recept

Omeleta s játry a česnekem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 55014

Ingredience

100 g Játra vepřová
50 ml Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
2 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 964kJ
0% Sacharidy 2 g
26% Tuky 19 g
11% Sodík 220 mg
23% Bílkoviny 13 g

Omeleta s játry a česnekem postup přípravy receptu:

1

Očištěná, omytá a nakrájená játra vložíme do pánve na rozehřátý olej. Osmahneme je do měkka, přidáme na tenké plátky pokrájený česnek. Vejce rozkvedláme ve vhodné nádobě, osolíme, opepříme. Přelijeme játra v pánvi a vložíme do horké trouby zapéct.

2

Zapečenou omeletu rozdělíme na jednotlivé talíře, posypeme nasekanou petrželovou natí a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Vhodnou přílohou je pikantní zelní salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept