Recept

Karbanátky z jehněčího masa

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 55024

Ingredience

60 g Cibule
20 g Citronová kůra
800 g Jehněčí maso mleté
2 kávová lžička Koření ras el hanout
300 g Kuskus
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
60 ml Protlak rajčatový
60 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
380 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 951 kcal
Kilojoule 3 980kJ
20% Sacharidy 73 g
67% Tuky 50 g
20% Sodík 394 mg
83% Bílkoviny 46 g

Karbanátky z jehněčího masa postup přípravy receptu:

1

Kuskus zalijeme vroucí vodou a přiklopený necháme bobtnat.

2

Maso smícháme s nasekanou cibulí, citronovou kůrou, sekanou petrželí, kořením ras el hanout, protlakem, vejcem, solí a pepřem. Dobře propracujeme a vytvarujeme 12 karbanátků.

3

Olej rozpálíme a osmažíme na něm dozlatova karbanátky.

4

Servírujeme s kuskusem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept