Slovenský perkelt

55 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
851 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji osmahneme cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, nakrájené rajče, promícháme a stáhneme z hořáku.
  • 2
    Přidáme kuřecí stehna, bobkové listy a pepř. Zamícháme, vrátíme zpět na hořák a 15 minut dusíme.
  • 3
    Přidáme vodu, masox, sůl a dovaříme.
  • 4
    Maso vyjmeme, vybereme kosti a vrátíme zpět.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.