Recept

Omeleta s Parmezánem a rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 55040

Ingredience

100 g Brambory
180 g Cibulka jarní
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
120 g Rajčata
130 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 254 kcal
Kilojoule 1 063kJ
3% Sacharidy 9 g
20% Tuky 15 g
34% Sodík 672 mg
37% Bílkoviny 21 g

Omeleta s Parmezánem a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky, cibulky nakrájíme na kolečka, rajčata na kostičky. Petržel nasekáme na jemno, sýr nastrouháme.

2

Olej rozpálíme v pánvi, přidáme brambory a smažíme do změknutí asi 5 minut. Přidáme cibulku a rajčata, smažíme další 2 minuty. Vmícháme petržel, osolíme, opepříme a zalijeme vejci. Navrch posypeme Parmezánem, přiklopené smažíme 5 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept