Zdravý recept

Fazolové lusky s omáčkou z piniových ořechů

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 55060

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
500 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Ocet vinný červený
2 polévková lžíce Oříšky piniové
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
100 ml Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 72 kcal
Kilojoule 302kJ
2% Sacharidy 9 g
5% Tuky 4 g
11% Sodík 214 mg
5% Bílkoviny 3 g

Fazolové lusky s omáčkou z piniových ořechů postup přípravy receptu:

1

Zeleninový vývar zahřejeme, nalijeme do misky, přidáme najemno nakrájenou jarní cibulku, prolisovaný česnek, papriku, sůl, vinný ocet, koriandr, piniové ořechy a vše promícháme a necháme odpočinout.

2

Fazolové lusky omyjeme, očistíme a vložíme do hrnce. Zalijeme vodou a vaříme asi 10 minut, dokud nejsou měkké. Pak lusky scedíme.

3

Uvařené lusky servírujeme na připravené talíře a přelijeme omáčkou z piniových ořechů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept