Recept

Piškotový dezert s maracujou a šlehačkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 55079

Ingredience

250 g Jahody zahradní
90 g Kokos strouhaný
2 ks Maracuja
1 ks Piškotový korpus vaječný
2 ks Pomeranče
380 ml Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 814 kcal
Kilojoule 3 407kJ
28% Sacharidy 101 g
58% Tuky 44 g
9% Sodík 184 mg
19% Bílkoviny 10 g

Piškotový dezert s maracujou a šlehačkou postup přípravy receptu:

1

Piškotový korpus nakrájíme na 8 stejných dílků a síle cca 1 cm. Smetanu ušleháme ve šlehačku. Pomerančovou šťávu smícháme s dření z maracuji. Jahody omyjeme a pokrájíme na plátky.

2

Kokos nasucho opečeme na rozpálené pánvi do zezlátnutí, poté opatrně vmícháme do šlehačky. Polovinu piškotů rozdělíme na talíře, potřeme směsí maracuji a pomerančové šťávy, trochou šlehačky, přiklopíme dalším plátkem piškotu a postup opakujeme. Navrch ozdobíme plátky jahod.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept