Recept

Studená sardelová omáčka s kapary

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 55085

Ingredience

0,5 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice
300 g Kapary sterilované
150 g Majonéza
3 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sardelová pasta
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
3 špetka Sůl
5 cl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 591kJ
2% Sacharidy 6 g
52% Tuky 39 g
129% Sodík 3 g
5% Bílkoviny 3 g

Studená sardelová omáčka s kapary postup přípravy receptu:

1

Do mísy dáme 150 g kvalitní majonézy (Hellmanns), přidáme k ní 1 lžičku sardelové pasty, 300 g kaparů, 1 lžičku plnotučné hořčice, 5 cl bílého vína, sůl a pepř. Směs dobře promícháme a dochutíme cukrem.

2

Smetanu vyšleháme na tuhou šlehačku, kterou zapracujeme do sardelové směsi.

Poznámka

Studenou sardelovou omáčku podáváme převážně ke smaženému masu (např. řízky).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept