Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 55087

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
200 g Fazolové lusky
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 špetka Pepř bílý
3 špetka Sůl
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 95 kcal
Kilojoule 397kJ
1% Sacharidy 5 g
6% Tuky 4 g
9% Sodík 177 mg
1% Bílkoviny 1 g

Vínové fazolky postup přípravy receptu:

1

Mladé fazolové lusky (hodně tenké) očistíme, odřežeme stopky a omyjeme. Fazolky necháme okapet. Do rendlíku vložíme fazolky, přilijeme bílé víno, bobkový list a pod pokličkou je dusíme doměkka asi 10-15 minut. Když jsou měkké, přidáme sůl, pepř, cukr a rozehřáté máslo. Promícháme a podáváme.

Poznámka

Vínové fazolky podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept