Jednoduchý recept

Barevný salát z kysaného zelí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 55090
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
2 ks Jablka
15 g Kopr čerstvý
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
200 g Šunka parmská
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 121 kcal
Kilojoule 507kJ
7% Sacharidy 26 g
2% Tuky 1 g
18% Sodík 360 mg
8% Bílkoviny 4 g

Barevný salát z kysaného zelí postup přípravy receptu:

1

Scezené zelí dáme do misky, přidáme na tenké proužky nakrájenou červenou papriku, nasekanou petrželovou nať a kopr. Jablka spolu se šunkou nakrájíme na tenké pásky, dáme je do misky. Vše posypeme solí, pepřem, cukrem. Zalijeme smetanou, důkladně promícháme a v lednici necháme 20 minut odležet.

2

Následovně salát rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.

Poznámka

Podáváme jako studený předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept