Rebarborový nákyp
30 min.
Ingredience
- 90gramůMáslo čerstvé
 - 3kusyJablka
 - 30mililitrůVoda pitná
 - 90gramůCukr krupice
 - 500gramůReveň (Rebarbora)
 - 125gramůOvesné vločky
 - 50gramůMouka polohrubá
 - 1kusKypřicí prášek do pečiva
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
22 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
8 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Zapékací formičky vytřeme máslem. Jablka a rebarboru očistíme a pokrájíme na drobné kousky. Dáme do hrnce a přidáme cukr a vodu.
 - 2Jablka s rebarborou uvedeme k varu a přiklopené povaříme 6 minut. Müsli smícháme s moukou, práškem do pečiva, cukrem a zbytkem másla. Uvařená jablka s rebarborou rozdělíme do formiček a posypeme ovesnými vločkami. Pečeme při 200 °C 15 minut.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.