Jednoduchý recept

Polévka z rejnoka s paprikou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55196

Ingredience

80 g Citrony
20 g Koriandr čerstvý
160 g Paprikové lusky čerstvé
40 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rejnok křídlo
8 g Sůl
300 ml Voda pitná
800 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 98 kcal
Kilojoule 412kJ
2% Sacharidy 6 g
3% Tuky 2 g
73% Sodík 1 g
27% Bílkoviny 15 g

Polévka z rejnoka s paprikou postup přípravy receptu:

1

Maso z rejnoka vložíme do sítka, do hrnce nalijeme vodu, přidáme pokrájený citron, přivedeme k varu, sítko s masem zavěsíme na okraj hrnce a rejnočí maso vaříme v páře zhruba 20 minut. Mezitím zbavíme papriky jádřinců a nakrájíme na tenké nudličky, lístky koriandru a pažitku posekáme najemno.

2

Maso nakrájíme na kostičky, rozdělíme do talířů, přisypeme papriky, koriandr s pažitkou a zalijeme teplým rybím vývarem. Podle chuti osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept