Čokoládový krém s estragonem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
23 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme mléko, smetanu, přidáme sušený estragon a vaříme zvolna 10 minut, aby se estragon vylouhoval. Přecedíme, mléko vrátíme zpět do hrnce, přisypeme nastrouhanou čokoládu, povaříme 5 minut, než krém začne houstnout, metlou krém vyšleháme, nalijeme do pohárků a necháme vychladnout.
  • 2
    Před podáváním dáme krém na chvíli do mrazáku, ozdobíme drcenými mandlemi a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.