Jednoduchý recept

Filety z tuňáka s olivovou pastou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 55273

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
80 g Olivová pasta černá
20 g Sardelová pasta
80 g Sýr Parmezán
600 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 863kJ
2% Sacharidy 6 g
29% Tuky 22 g
19% Sodík 379 mg
77% Bílkoviny 43 g

Filety z tuňáka s olivovou pastou postup přípravy receptu:

1

Olivovou pastu smícháme s troškou sardelové pasty, potřeme filety z tuňáka ze strany, kde není kůže. Plech potřeme máslem, filety na něj rozložíme, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme zhruba 10 minut.

2

Minutu před koncem pečení filety posypeme strouhaným Parmezánem a necháme roztavit. Upečené filety upravíme na talíře a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept