Krémový hruškový koláč

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
4 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto rozválíme na silnější plát a natlačíme do formy se zvýšeným okrajem.
  • 2
    Dáme na 15 minut korpus zapéct do vyhřáté trouby na 200 stupňů.
  • 3
    Oloupeme hrušky a vykrojíme jadřince.
  • 4
    Na plátky nakrájíme ovoce, které dáváme na předpečený korpus. Posypeme skořicovým cukrem a rozinkami.
  • 5
    Lité těsto připravíme z polohrubé mouky, cukru, vajec a mléka. Litým těstem zalijeme hrušky.
  • 6
    Moučník posypeme lískovými oříšky a 45 minut pečeme při 180 stupních.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.