Jednoduchý recept

Redukce rybího vývaru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 55477

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
500 g Rybí kosti
1 špetka Sůl
500 ml Voda pitná
500 ml Víno bílé
300 g Zelenina kořenová
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 151 kcal
Kilojoule 630kJ
3% Sacharidy 9 g
3% Tuky 2 g
4% Sodík 71 mg
3% Bílkoviny 1 g

Redukce rybího vývaru postup přípravy receptu:

1

Rybí kosti očistíme a na rozpáleném másle cca 5 minut opečeme. Zalijeme vodou, vínem, přidáme očištěnou zeleninu, česnek a osolíme. Cca 30 minut povaříme a poté scedíme přes jemný cedník.

2

Znovu zahříváme a tekutinu redukujeme na potřebné množství.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept