Jednoduchý recept

Tuňákové toasty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55497

Ingredience

120 g Chléb toastový
20 g Olej olivový extra panenský
20 ml Omáčka sójová
30 g Petržel - nať
400 g Tuňák obecný
25 g Wasabi pasta

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 211kJ
5% Sacharidy 19 g
14% Tuky 11 g
11% Sodík 226 mg
50% Bílkoviny 28 g

Tuňákové toasty postup přípravy receptu:

1

Krajíčky toastového chleba opečeme nasucho v topinkovači, syrové maso z tuňáka nakrájíme na nudličky, petrželku posekáme na jemno. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme maso a orestujeme. Přendáme do misky, zakápneme sójovou omáčkou, přidáme wasabi a důkladně promícháme. Do výpeku v pánvi vsypeme petrželku, krátce osmahneme a přimícháme k tuňákové směsi.

2

Krajíčky chleba potřeme v silnější vrstvě tuňákovou směsí, upravíme na talířky a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept