Raci v nálevu

21 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
3 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
276 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vlijeme vodu, přilijeme pivo, přisypeme cukr, sůl, kopr, celý bílý pepř, celý jalovec, přivedeme k varu, provaříme a odstavíme. Nálev necháme louhovat do vychladnutí.
  • 2
    Před podáváním nálev ohřejeme, vložíme celé raky, povaříme zhruba 5 minut, odstavíme, přendáme do velké polévkové mísy i s nálevem, raky podáváme přímo v nálevu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.