Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 55532

Ingredience

1 ks Citrony
1 ks Jablko granátové
750 g Kapusta růžičková
40 ml Olej olivový
80 g Ořechy Kešu
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
500 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 265kJ
6% Sacharidy 21 g
26% Tuky 20 g
3% Sodík 67 mg
22% Bílkoviny 12 g

Teplý kapustový salát postup přípravy receptu:

1

Důkladně opláchneme kapustu od nečistot a vyřízneme z ní tvrdý košťál. Zbytek kapusty vložíme do osolené vody a pět minut povaříme, aby změkla.

2

Mezitím připravíme ostatní suroviny. Cibuli pokrájíme na drobno, z citronu vymačkáme do misky šťávu a jablko pokrájíme na plátky. Oříšky nasekáme na cca třetinu.

3

Wok pánev rozpálíme na prudkém ohni a vlijeme olej. První do pánve prolisujeme česnek, poté přidáme kapustu. Po dvou minutách cibuli a za stálého míchání zeleninu smažíme další dvě minuty. Přidáme jablko, citronovou šťávu, další minutu mícháme. Na závěr už jen přidáme kešu, špetku soli a pepře, vše důkladně promícháme. Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept